Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer noros si maxim 16 grade

Cer noros si maxim 16 grade

Cer noros si maxim 16 gradeCerul va fi mai mult noros in centrul si sudul tarii unde pe arii restranse va ploua slab si local se va semnala ceata, izolat asociata cu burnita.

In celelalte regiuni cerul va fi temporar noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice.


La munte, in Carpatii Meridionali si Orientali cerul va fi noros. Aici va si ploua slab pe suprafete restranse, iar temperaturiule sunt in scadere usoara.Temperaturile minime se vor situa intre 2 si 10 grade C, iar cele maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade C.Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 1 noiembrie 2007


1 noiembrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.