Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cer variabil si temperaturi de maxim 18 grade

Cer variabil si temperaturi de maxim 18 grade

Cer variabil si temperaturi de maxim 18 gradeCerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Doar ceata mai apare, mai densa in est, unde este insotita si de burnita, in prima parte a zilei.
Spre seara insa, norii vor aparea in vest si sud-vest, iar sansele de ploaie cresc in aceste regiuni. Vantul, in general, va bate slab, dar in unele zone rafalele vor atinge 20-25 km/h.La munte, cerul va fi variabil si nu vor fi conditii de ploaie. Spre seara si in timpul noptii se innoreaza in Carpatii Occidentali si in vestul celor Meridionali, si va ploua.


Temperaturile maxime astazi in tara, vor fi cuprinse intre 10-18 grade.Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 30 octombrie 2007

30 octombrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.