Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 3 august 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Actualizari ale avertizarilor meteo

Actualizari ale avertizarilor meteo

Actualizari ale avertizarilor meteoCentrul operativ pentru situatii de urgenta a emis miercuri o avertizare hidrologica referitoare al raurile mici, nemonitorizate hidrologic, din Bacau, Harghita si Vrancea. Avertizarea este valabila in intervalul 24 octombrie, ora 15.00 - 25 octombrie, ora 14.00.Fenomenele vizate sunt scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele mentionate, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si izolat a cotelor de inundatie.Autoritatile au actualizat si avertismentele de cod galben si portocaliu emise marti.

In consecinta se mentine avertizarea cod galben pentru unele rauri din urmatoarele bazine hidrografice: Olt superior, Prahova, Teleajen, afluentii Siretului si Prutului, precum si raurile din Dobrogea, aferente judetelor: Harghita, Covasna, Brasov, Prahova, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani, Tulcea si Constanta.


De asemenea se mentine avertizarea cod portocaliu pentru unele rauri mici nemonitorizate hidrologic si necadastrate precum si pe cursurile superioare ale raurilor: Putna, Rm. Sarat si Trotus, si pe unii afluenti ai lor: Vizauti, Milcov, Ramna, Cotatcu, Sulta, Ciobanus, Asau, Oituz, putand fi afectate areale restranse aferente judetelor: Vrancea, Harghita si Bacau.Sursa: HotNews, 24 octombrie 2007

25 octombrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.