Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Iarna blanda, fara ger, dar cu precipitatii

Iarna blanda, fara ger, dar cu precipitatii

Iarna blanda, fara ger, dar cu precipitatiiNoiembrie va fi o luna in care temperaturile vor fi pozitive. Temperatura medie va fi cuprinsa intre 2 si 4 grade Celsius, iar precipitatiile vor fi frecvente. Specialistii au spus ca se poate vorbi de inca o luna de toamna, in care vor alterna zilele insorite cu cele mohorate. Nu se anunta insa fenomene meteo extreme.Din decembrie, iarna isi va intra in drepturi. In estul si sud-estul tarii va ninge, iar in centrul tarii se vor inregistra temperaturi de -2 grade Celsius.

In ianuarie vom avea parte de temperaturi mai ridicate, pana la 6 grade Celsius, iar numai in partea de vest va cadea zapada. Precipitatiile sub forma de zapada se vor mentine pana in luna martie.Luna februarie va fi mai calda decit in mod normal. Doar in centrul si nordul tarii va fi ceva mai frig, cu temperaturi intre -2 si 0 grade Celsius. Doar locuitorii din nordul tarii vor avea parte de zapada in aceasta luna.
In martie vom inregistra cantitati excendentare de precipitatii in nord si in vest, pana la 40-60 de litri pe metru patrat, iar zapada va ramane in aceste zone.


O data cu luna aprilie a anului viitor, temperaturile incep sa creasca, ajungind pana la 10-12 grade Celsius.Sursa: Administratia Nationale de Meteorologie, 24 octombrie 2007

25 octombrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.