Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Avertizare hidrologica - cod portocaliu

Avertizare hidrologica - cod portocaliu

Avertizare hidrologica - cod portocaliuZece prefecturi au primit, ieri dupa-amiaza, o avertizare hidrologica de cod portocaliu, iar alte sapte de cod galben. Administratia Nationala de Meteorologie a transmis autoritatilor din Bacau, Brasov, Buzau, Covasna, Dambovita, Gorj, Harghita, Prahova, Valcea si Vrancea avertizarea cod portocaliu, iar celor din Botosani, Constanta, Galati, Hunedoara, Iasi, Tulcea si Vaslui de cod galben.


Fenomenele vizate sunt scurgeri importante de apa pe versanti, torenti si paraie, cresteri ale apelor unor rauri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie si izolat ale cotelor de inundatie, pana joi dupa-amiaza.

Bazinele hidrografice afectate vor fi Strei, Timis, Barzava, Caras, Nera, Cerna, Jiu, Olt, Arges, Ialomita, Buzau, Ramnicu Sarat, Putna, Trotus, Bistrita, Moldova, Suceava, Barlad, Prut si raurile din Dobrogea.Vremea pare sa se imbunatateasca in jumatatea de sud a tarii. Norii se vor risipi, iar ploile se raresc treptat in Muntenia si Dobrogea.

In regiunile nordice si centrale, ploile vor fi frecvente. Cel mai mult va ploua in Moldova si in Carpatii Orientali. Dar vantul nu va mai fi la fel de puternic ca zilele trecute, iar temperaturile mai cresc putin.
Maximele vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade C.Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 23 octombrie 2007

24 octombrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.