Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In weekend: frig si ninsori locale

In weekend: frig si ninsori locale

In weekend: frig si ninsori localeIeri, Administratie Nationala a anuntat cod galben incepand de sambata pana luni. Va fi foarte frig in nordul Moldovei, unde se vor semnala precipitatii mixte si ninsori. In Oltenia, Muntenia si Dobrogea vantul va bate foarte tare, cu viteze cuprinse intre 70-80 de km/ h.

Temperaturile vor fi mai mici decat cele normale cu intre 8 si 10 grade Celsius. Regimul termic normal pentru aceasta perioada a anului se caracterizeaza de maxime intre 12 si 22 de grade Celsius si minime intre 0 si 10 grade Celsius.

La munte viteza vantului va trece de 100 de km/ h si va ninge viscolit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei toamne se vor semnala duminica.


Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 12 octombrie 2007

12 octombrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.