Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Inca o zi fierbinte

Inca o zi fierbinte

Inca o zi fierbinteLocuitorii din majoritatea regiunilor tarii, mai ales din Dobrogea, Muntenia, Oltenia si Moldova vor avea de suportat, si astazi, caldura excesiva.
Temperaturile vor fi mai ridicate cu pana la 8 grade Celsius, fata de valorile normale ale perioadei. Maxima termica prognozata este de 35-36 de grade la umbra.Nici noptile nu vor fi racoroase, temperaturile depasind 20 de grade Celsius.


Indicele de confort termic, temperatura-umezeala, va atinge si chiar va depasi pragul critic de 80 de unitati, mai ales in vestul, sudul si sud-estul tarii.Meteorologii spun ca, de vineri, vremea se mai racoreste.Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 29 iunie 2006
29 iunie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.