Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Zile caniculare !

Zile caniculare !

Zile caniculare!

Pana la mijlocul saptamanii, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada.

Se vor inregistra maxime de 34 grade Celsius, cu 7 grade mai mult decat valorile normale ale acestei perioade. Pentru a putea vorbi despre canicula, temperatura aerului trebuie sa depaseasca pragul de 35 grade Celsius.Cu toate acestea, temperatura inregistrata in orase va fi cu cateva grade mai mare din cauza asfaltului si a poluarii, ceea ce va da senzatia de canicula.

Astazi cerul va prezenta innorari in regiunile de nord-vest si centru, iar mercurul din termometre va oscila intre minime de 14 grade Celsius si maxime de 34 grade C. Si miercuri va fi deosebit de cald, iar instabilitatea atmosferica se va accentua.

In Maramures, Transilvania, Crisana, Banat, Oltenia, vestul Munteniei si nordul Moldovei, va ploua in averse pe arii extinse, iar in restul teritoriului cerul va fi variabil. Vantul va prezenta unele intensificari in timpul ploilor, iar temperaturile se vor incadra intre 14 si 35 grade Celsius.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 26 iunie 2006
27 iunie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.