Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Moldova inundata

Moldova inundata

Moldova inundata


Primele ploi ale toamnei au inceput sa faca pagube in Moldova: drumuri si case inundate, intrepurea curentului electric pentru zeci de gospodarii si persoane izolate.


Specialistii in hidrologie estimeaza ca in timpul zilei si al noptii exista posibilitatea de scurgeri importante pe versanti sau torenti si paraie. Aceste fenomene ar putea provoca si alunecari de teren.

Debitele raurilor ar putea trecea peste cotele de atentie si inundatie.
Judetele din Moldova afectate de inundatii sunt: Bacau, Vrancea, Galati si Vaslui. Orasele Tecuci, Barlad sunt grav afectate de ploile din ultimele zile, primul fiind inundat aproape complet.


Pe drumul judetean, DN 11 A in zona Lehandea, Podul Turcului (judetul Bacau) nu se poate circula, in timp ce drumul european E 85 a fost inchis in dreptul localitatii Cosmesti(judetul Gorj), fiind inundat.
De asemenea traficul rutier pe DN 25 dinspre Galati este stopat din cauza gravelor inundatii din Tecuci.


Sursa: Hotnews, 6 septembrie 20076 septembrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.