Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in racire si instabila in toata tara

Vreme in racire si instabila in toata tara

Vreme in racire si instabila in toata tara


Astazi, vremea va avea un caracter instabil in toate regiunile. Cerul va fi predominant innorat, iar pe alocuri va ploua cu exceptia estului tarii. Aici va ploua in timpul dupa-amiezii si noptii. Se vor semnala averse, descarcari electrice si chiar grindina. Cantitatile de precipitatii vor trece peste nivelul cuprins intre 25 - 30 l/ mp si pe alocuri de 50 l/ mp in zona montana.


Maximele variaza in functie de zone: 10 si 18 grade Celsius in jumatatea de vest a tarii si intre 18 si 28 de grade in cea de est. Cele mai mari temperaturi se vor inregistra in sud-estul tarii. Minimele se vor incadra intre 4 si 14 grade Celsius.


Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 5 septembrie 2007

5 septembrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.