Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod Galben pentru toata tara: vreme in racire accentuata

Cod Galben pentru toata tara: vreme in racire accentuata

Cod Galben pentru toata tara: vreme in racire accentuata


Incepand de miercuri pana vineri vremea se va raci semnificativ in toata tara. Racirea vremii va semnala mai intai in vestul tarii, iar temperatura va scadea considerabil cu circa 8 - 10 grade Celsius comparativ cu regimul termic acestei perioade. Vantul va bate ceva mai tare, iar miercuri si vineri, se va inregistra o viteza intre 60-65 km/h, dar intre 80-100 km/ h in zonele montane.


Miercuri si inceputul zilei de joi, instabilitatea atmosferica se va intensifica, iar cantitatile de precipitatii se vor situa pe alocuri intre 25 - 30 l/ mp in Banat, Crisana si Maramures, Transilvania, nordul Olteniei, al Munteniei si al Moldovei. La munte, precipitatiile vor depasi izolat pragul de 50 l/ mp.


Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 4 septembrie 2007

4 septembrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.