Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Tendintele meteo pentru aceasta toamna

Tendintele meteo pentru aceasta toamna

Tendintele meteo pentru aceasta toamna


In luna septembrie, vremea va fi predominant frumoasa si calda. Sub aspect termic, se vor inregistra temperaturi ridicate comparativ cu cele caracteristice pentru aceasta perioada a anului. Maximele se vor incadra intre 18 si 28 de grade Celsius, dar si 30 de grade Celsius in sudul tarii.

Cantitatile de precipitatii vor fi normale, cu exceptia vestului si nordului teritoriului, unde vor depasi putin media. Debutul lunii pana saptamana viitoare va fi caracterizat de ploi. Specialistii mai preconizeaza si ploi in cantitati semnificative.In luna octombrie, temperaturi ridicate, ce vor depasi 25 de grade Celsius, se vor semnala numai in sud-estul tarii. In restul regiunilor, maximele nu vor depasi 22 de grade Celsius.


In luna noiembrie, va ploua, iar la finele lunii se vor semnala si nopti geroase. Temperaturile vor varia destul de tare, inregistrandu-se zile calde, zile reci si nopti cu temperaturi de -10 grade la sfarsitul lunii noiembrie.


Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 3 septembrie 2007

3 septembrie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.