Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se anunta ploi abundente !

Se anunta ploi abundente !

Se anunta ploi abundente!

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, avertizeaza ca incepand de astazi, 23 iunie, ploile incepute in urma cu cateva zile, in nordul tarii, vor avea intensitate maxima.De asemena, astazi va fi transmisa o noua avertizare pentru zonele din nordul, vestul si centrul tarii, unde se prognozeaza cantitati importante de precipitatii.

In perioada 26 iunie - 2 iulie, vor fi precipitatii abundente in zona de nord a tarii, iar apoi acestea vor intra in limite normale.
Prognozele pe urmatoarele sase luni arata ca, pana in septembrie, vor fi afectate de precipitatii Maramuresul, Crisana, centrul Transilvaniei si nordul Moldovei.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 22 iunie 2006
23 iunie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.