Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod Galben: un nou val de canicula in 24 de judete

Cod Galben: un nou val de canicula in 24 de judete

Cod Galben: un nou val de canicula in 24 de judete


Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a trimis, in cursul acestei dupa-amiezi, o atentionare meteorologica - Cod Galben, pentru intervalul 22 august, ora 15.00 - 24 august 2007. Judetele afectate de avertizarea meteorologica sunt: Arad, Arges, Bacau, Buzau, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea.


Fenomenele vizate: Canicula si disconfort termic.

In intervalul 22 - 24 august, in Banat, sudul Crisanei, cea mai mare parte a Olteniei, a Munteniei si a Moldovei si in jumatatea de Vest a Dobrogei vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand pe arii extinse se vor inregistra 35 - 36 de grade Celsius. Local, in Campia Romana, vor fi si valori de 37 - 38 de grade.

Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80.

Sursa: Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor, 20 august 2007

20 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.