Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila pentru urmatoarele zile

Vreme instabila pentru urmatoarele zile

Vreme instabila pentru urmatoarele zileAstazi va fi o zi caniculara in sudul extrem al tarii, unde temperatura aerului va atinge valori de 36 de grade. In urmatoarele doua zile isi vor face aparitia ploile si fenomenele de instabilitate - descarcari, intensificari de vant, izolat grindina.

Aceste fenomene vor fi prezenta maine in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, iar poimaine in cea mai mare parte a tarii, exceptie facand regiunile sud-estice.


Vremea se va racori, valorile termice in scadere se vor apropia de valorile climatice.

Totodata, pe litoral vremea se va mentine calda, cu temperaturi maxime in jur de 30 de grade, iar temperatura apei marii va fi de 25 de grade.Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 17 august 2007


17 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.