Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Va fi vara ruperilor de nori

Va fi vara ruperilor de nori

Va fi vara ruperilor de nori

Fenomenele meteorologice precum cele din Maramures din Harghita si Suceava vor fi "foarte frecvente" in aceasta vara, in special in Crisana, Maramures si nordul Moldovei, cu cantitati de precipitatii foarte mari in intervale de timp foarte scurte, prognozeaza specialistii din ANM.
Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), desi din punct de vedere meteorologic si al precipitatiilor vara anului 2006 se contureaza drept una normala, in anumite zone din Romania vor aparea cazuri de precipitatii in cantitati "uriase" in intervale de timp foarte mici.
"Comparativ cu normele climatologice, vara anului 2006 va fi una normala. In nici un caz nu vom avea precipitatiile din 2005, care au dus la inundatii de amploare, ci vom avea precipitatii izolate, dar torentiale, care vor putea produce viituri pe piraie sau torente pe dealuri, asadar numai fenomene izolate, identice cu cel de simbata, din Maramures",sustine ANM.

Sursa: Administratia National de Meteorologie, 20 iunie 2006
22 iunie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.