Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Stocurile de apa si-au revenit dupa ploile din aceasta perioada

Stocurile de apa si-au revenit dupa ploile din aceasta perioada

Stocurile de apa si-au revenit dupa ploile din aceasta perioada


Reprezentantii Administratiei Nationale "Apele Romane" au precizat ca rezerva de apa din bazinele hidrologice si-a revenit. Aceasta inseamna ca nu se va apela la masuri de restrictionare si rationalizare a consumului de apa, etapa reglementata de un plan pentru situatii de urgenta.
Potrivit institutiei in cele mai importante 36 de lacuri de acumulare din tara se afla o rezerva de apa, care ar putea acoperi necesarul de apa pentru urmatoarele 50
de zile. Rezerva de apa masoara un volum total de 2,75 miliarde metri cubi, iar pentru urmatoarele trei luni o cantitate 2,2 miliarde metri cubi face fata nevoii de apa a populatiei si agentilor economici.Specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie prognozeaza ploi si in urmatoarele zile in estul tarii.


Sursa: Realitatea TV, 9 august 2007


9 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.