Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Si astazi, averse si descacari electrice in Maramures, Transilvania, Moldova si la munte

Si astazi, averse si descacari electrice in Maramures, Transilvania, Moldova si la munte

Si astazi, averse si descacari electrice in Maramures, Transilvania, Moldova si la munteVremea va avea un aspect instabil, iar aversele si descarcarile electrice nu vor lipsi in Maramures, Transilvania, Moldova si in zona montana.Cantitatile de apa vor trece peste 20 - 25 l/ mp in Carpatii Orientali. In celalalte regiuni, cerul va fi variabil, iar aversele se vor manifesta local.


Maximele de astazi sunt in crestere si se vor incadra intre 23 si 33 de grade Celsius, mai mari in sudul Olteniei si in Banat. Minimele se vor incadra intre 11 si 21 de grade Celsius.


Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 9 august 2007

9 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.