Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Sfarsitul saptamanii aduce ploi in vestul tarii

Sfarsitul saptamanii aduce ploi in vestul tarii

Sfarsitul saptamanii aduce ploi in vestul tarii


Avertizarea Cod Galben se va mentine si astazi pentru cele 23 de judete din estul tarii. In aceste localitati se vor inregistra ploi cu caracter torential, vant puternic 50 km/ora si descarcari electrice.
Dinu Marasoiu, meteorolog de serviciu a precizat ca incepand de vineri, vremea va avea un caracter instabil in vestul, nordul si centrul tarii. Aici va ploua, iar vantul va sufla cu putere.


Sambata va ploua in jumatatea de vest a tarii si in zona montana. Maximele vor varia intre 23 si 34 de grade Celsius, iar in sudul si sud-vestul tarii (Oltenia, Banat si Muntenia) va fi mai cald decat in restul tarii.
Debitele raurilor din bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita, Siret si ale raurilor din Dobrogea sunt in crestere si exista posibilitatea depasirii cotelor de atentie.


Sursa:Cotidianul, 8 august 2007


8 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.