Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Averse in nordul, centrul si estul tarii

Averse in nordul, centrul si estul tarii

Averse in nordul, centrul si estul tarii


Si astazi, aversele isi vor face simtita prezenta in nordul, centrul si estul tarii si in zona montana. De asemenea, se vor inregistra descarcari electrice, vant puternic si cantitati de apa care vor trece peste 20 l/mp, in timp ce in in nordul Moldovei si Carpatii Orientali, acestea vor depasi local 45 - 50 l/ mp.

Aversele se vor semnala numai izolat in vestul si sud-vestul tarii, in zonele de deal.Maximele de astazi variaza intre 19 si 20 de grade Celsius in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si 32 de grade Celsius in Oltenia si Banat.
Minimele se vor incadra intre 10 si 20 de grade Celsius.Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 8 august 20078 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.