Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi, innorari si vant puternic

Ploi, innorari si vant puternic

Ploi, innorari si vant puternicAstazi, vremea va fi predominant instabila si innorata. Se vor semnala averse si descarcari electrice in sudul, estul, centrul tarii si local in restul regiunilor.

Ploile vor fi torentiale, cantitatile de apa variind intre 20 - 25 l/ mp, si intre 45 - 50 l/ mp in Muntenia, Dobrogea, jumatatea sudica a Moldovei si la munte. Vantul va bate ceva mai tare in estul si sud-estul tarii atingand viteze intre 50-70 km/h.


La munte, viteza vantului ar putea atinge local intre 80-90 km/h. Maximele se vor incadra intre 19 si 29 de grade Celsius, iar cele minime intre 10 si 19 grade Celsius.Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 7 august 2007

7 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.