Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploua putin pana in noiembrie, iar la iarna nu vom avea zapada

Ploua putin pana in noiembrie, iar la iarna nu vom avea zapada

Ploua putin pana in noiembrie, iar la iarna nu vom avea zapada 

Precipitatiile prognozate pentru zonele deja afectate de seceta vor fi sub norma climatologica pina in noiembrie, tendinta care se va mentine si in lunile urmatoare fiind asteptata si o iarna blinda.

Cantitatile de precipitatii prognozate pentru lunile august, septembrie si octombrie vor fi cu mult sub norma climatologica valabila pentru aceasta perioada, deficitul de apa manifestindu-se cu precadere in zonele deja afectate de seceta - sudul si sud-estul tarii.

In august, fata de norma de 64 litri pe metru patrat, prognoza ne arata 40 de litri pe metru patrat. In luna septembrie, norma climatologica e de 45 si ne asteptam la precipitatii apropiate de norma in partea de nord si in cea de vest a tarii.

In ceea ce priveste temperaturile asteptate pentru lunile de iarna, specialistii precizeaza ca vom avea o iarna destul de blinda, cu temperaturi de 0-6 grade, izolat -2 si 0 grade in functie de zone, in luna decembrie, si fara zapada.
In luna decembrie, precipitatiile vor fi intre 40-80 litri pe metru patrat pentru o mare parte din tara.

Sursa: NewsIn, 31 iulie 2007

1 august 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.