Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod portocaliu pentru 20 de judete si capitala

Cod portocaliu pentru 20 de judete si capitala

Cod portocaliu pentru 20 de judete si capitala

Agentia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod portocaliu pentru perioada 23 - 24 iulie in judetele Dolj, Olt, Gorj, Valcea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Arges, Dambovita, Prahova, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Vaslui si in vestul judetelor Constanta si Tulcea. In aceste locatii se semnala pe arii extinse valori de temperaturi cuprinse intre 39- 40 de grade Celsius si izolat intre 41- 42 de grade Celsius.

In Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, nordul si centrul Moldovei, se vor inregistra temperaturi de 35 - 38 de grade Celsius doar in dupa-amiaza zilei de marti, 24 iulie.

In aceste regiuni vor fi manifestari de instabilitate atmosferica (intensificari ale vantului cu aspect de vijelie, descarcari electrice, izolat ploi torentiale si grindina) in cursul zilei de luni, dar in special marti seara si in noaptea de marti spre miercuri, cand intensitatea fenomenelor va fi mai mare.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 23 iulie 2007


23 iulie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.