Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, centrul si sudul Moldovei

Canicula in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, centrul si sudul Moldovei

Canicula in Oltenia, Muntenia, Dobrogea, centrul si sudul Moldovei

Astazi, vremea va deveni caniculara in Oltenia, Muntenia, Dobrogea continentala, centrul si sudul Moldovei. Aici, maximele se vor incadra intre 38 si 40 de grade Cesius. In Lunca Dunarii, maximele ar putea atinge pana la 41 - 42 de grade Celsius. Indicele de temperatura-umezeala (ITU) se va situa peste pragul critic de 80.

In celalalte regiuni, maximele vor cunoaste o scadere semenificativa la 29 de grade in extremitatea nordica a Moldovei, in timp ce in Banat si Transilvania se vor inregistra 35 - 36 grade Celsius.
Cerul va fi predominant senin in sudul tarii, iar in vestul, centrul, nordul tarii si la munte se vor semnala innorari, averse, descarcari electrice si vant mai puternic.
Minimele de astazi vor varia intre 16 si 25 de grade Celsius.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 23 iulie 2007

23 iulie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.