Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 28 octombrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / Astazi si maine, vreme excesiv de calda

Astazi si maine, vreme excesiv de calda

Astazi si maine, vreme excesiv de calda

Potrivit Administratiei Nationale de Meterologie in perioada 19 - 20 iulie, temperaturile se vor situa in jurul a 40 grade Celsius in judetele Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Iasi, Botosani si in Municipiul Bucuresti.
Vremea se va mentine deosebit de calda pana pe  23 iulie, de la aceasta data nu se va mai inregistra niciun val de caldura.
Cu toate acestea, exista posibilitatea ca alerta cu cod galben si portocaliu sa ramana si pe 27 iulie in zona sudica a tarii si in sud - estul Moldovei. In aceste zone, se vor semnala temperaturi de peste 35 de grade, Celsius.

Sursa: Hotnews, 19 iulie 2007 

19 iulie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.