Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme caniculara in Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si al Moldovei

Vreme caniculara in Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si al Moldovei

Vreme caniculara in Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si al Moldovei

Si astazi, vremea va fi deosebit de calda, cu aspect de canicula in Oltenia, Muntenia, sudul Banatului si al Moldovei, insa treptat va deveni instabila. Innorari, averse, descarcari electrice si vant mai puternic se vor inregistra in Maramures, Crisana, Banat si Transilvania. In timpul noptii, aceste fenomene se vor semnala in Oltenia si nordul Moldovei. Cantitatile de precipitatii vor trece de 30 - 35 l/ mp in Maramures si Transilvania.

Maximele de astazi se incadreaza intre 27 -  28 de grade Celsius in nord-vest si pe litoral si 37 de grade Celsius in Lunca Dunarii. Minimele se vor situa intre 12 si 22 de grade Celsius.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 10 iulie 2007

10 iulie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.