Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 2 martie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / A nins in Austria si Marea Britanie

A nins in Austria si Marea Britanie

A nins in Austria si Marea Britanie

Desi saptamana trecuta, in cele doua tari s-au inregistrat temperaturi de peste 30 de grade Celsius, incepand de miercuri, in capitala britanica si in landul austriac Carinthia (din sudul Austriei) a nins.

In Londra,  zapada chiar a reusit sa ingreuneze traficul rutier, in timp ce in Carinthia, au fost inchise traseele pentru motociclisti din zona, iar soferii auto au avut obligatia sa utilizeze echipamentul de iarna. Pentru urmatoarele zile, meteorologii prognozeaza temperaturi de sub 0 grade Celsius in Carinthia.

60 de grade Celsius in America

Statele Unite ale Americii se confrunta cu o vreme extrema. Daca in sus se inregistreaza ploi torentiale si inundatii, in vestul tarii, maximele au fost de 60 de grade Celsius in Phoenix. Meteorologii prognozeaza pentru perioada imediat urmatoare temperaturi mai mici, in medie de 37 de grade Celsius.

Sursa: Realitatea TV, 6 iulie 2007

6 iulie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.