Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Va ploua toata saptamana 5 - 11 iunie

Va ploua toata saptamana 5 - 11 iunie

Va ploua toata saptamana 5-11 iunie

Aceasta saptamana se va caracteriza din punct de vedere meteorologic prin temperaturi mai scazute decat cele normale in aceasta perioada, ne avertizeaza specialistii.
Temperaturile la sfarsitul saptamanii vor fi cu 3-4 grade Celsius mai mici decat cele normale, iar mercurul termometrelor va ajunge la maxime cuprinse intre 16 si 24 de grade Celsius.
Cantitatile de apa nu vor depasi 20 litri/mp, iar ploile nu vor fi insotite de descarcari electrice, neavand un caracter torential. Vor fi mai degraba ploi "mocanesti".
Cei aflati pe litoral se vor bucura in aceasta perioada de o vreme buna cu temperaturi nu foarte ridicate. Temperaturile maxime vor oscila intre 20-23 grade Celsius, iar apa marii va ajunge pana la 18 grade Celsius.

Sursa: Evenimentul Zilei Online, 5 iunie 2006

5 iunie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.