Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In lunile Iulie si august: zile caniculare alternate cu furtuni

In lunile Iulie si august: zile caniculare alternate cu furtuni

In lunile Iulie si august: zile caniculare alternate cu furtuni

Luna Iulie se va caracteriza printr-o vreme deosebit de calda, cu temperaturi record. Vor fi zile in care se vor inregistra maxime de peste 37 de grade Celsius. Noptile vor fi tropicale cu temperaturi de cel putin 20 de grade Celsius. Zilele caniculare vor fi urmate si de furtuni specifice verii insotite de descarcari electrice si vant.

De asemenea, luna august se va caracteriza de zile caniculare si nopti fierbinti. Se vor semnala si ploi de vara asociate cu descarcari electrice, grindina si vant mai puternic.

In luna septembrie, temperaturile vor reveni la normal, insa in sud va fi ceva mai cald. Precipitatiile vor fi slabe, iar temperaturile vor cobori spre sfarsitul lunii.

Sursa: Realitatea TV, 2 iulie 2007

2 iulie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.