Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in racire, canicula de la jumatatea lunii iulie

Vreme in racire, canicula de la jumatatea lunii iulie

Vreme in racire, canicula de la jumatatea lunii iulie

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu a prognozat ca in Romania se vor semnala temperaturi foarte ridicate incepand cu jumatatea lunii iulie. Atunci, temperaturile vor atinge 40 de grade Celsius.

Lunile august si septembrie vor aduce seceta in vestul, centrul, sudul si sud-estul tarii. Incepand din luna octombrie, regimul termic se va normaliza.

In perioada imediat urmatoare, Administratia Nationala de Meteorologie nu va emite avertizari meteorologice. Astfel, in aceasta saptamana, temperaturile vor scadea usor, cu maxime de pana la 34 de grade Celsius. Noptile vor fi calduroase cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius. Se vor semnala furtuni si precipitatii pana vineri.

Sursa: Hotnews, 28 iunie 207

28 iunie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.