Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Maxime de 40 de grade Celsius in sudul tarii

Maxime de 40 de grade Celsius in sudul tarii

Maxime de 40 de grade Celsius in sudul tarii

Astazi va fi deosebit de cald in toata tara. Incepand de la pranz se va instala canicula in Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova si in sudul Transilvaniei. In vestul, centrul, nordul tarii si la munte incepand de dupa amiaza, cerul se va acoperi cu nori, se vor semnala pe alocuri averse si descarcari electrice. Vantul va bate ceva mai tare la munte. Pe alocuri vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa nu vor trece de nivelul cuprins intre 25 - 30 de l/ mp.

Maximele de astazi se incadreaza intre 28 si 38 de grade Celsius, ceva mai mari atingand chiar 40 de grade Celsius in sudul tariii, iar minimele intre 14 si 24 de grade Celsius.

Sursa: Agentia Nationala de Meteorologie, 26 iunie 2007

26 iunie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.