Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza Meteo pe trei luni. Cum va fi vremea în Decembrie, Ianuarie și Februarie

Prognoza Meteo pe trei luni. Cum va fi vremea în Decembrie, Ianuarie și Februarie

În această iarnă ninsorile și precipitațiile întârzie să apară. Meteorologii prognozează că vom avea parte de fenomene severe însă abia la începutul anului 2020.

În Decembrie vremea este mai caldă ca de obicei cu maxime cuprinse de 17 grade și minime de -5. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări

Luna Ianuarie se răcește însă precipitațiile sunt scăzute la nivelul întregii țări. Vremea este însă mai caldă la începutul anului comparată cu media anilor trecuți. Maximele vor fi de 7 grade iar minimile de -8.

În Februarie precipitațiile rămân scăzute, iar temperaturile rămân mai mari ca cele medii ale anilor trecuți. Maximile vor fi de 10 grade iar minimile de -8.
19 decembrie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.