Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo de Sfanta Maria Mare

Prognoza meteo de Sfanta Maria Mare

Joi, de Sfânta Maria, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în mare parte din ţară. În zonele de deal și de munte, precum și în regiunile centrale și de nord-est, iar după-amiaza local și în sud și în sud-est vor fi averse și descărcări electrice.

Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, în scădere față de miercuri și în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 21 de grade la Miercurea Ciuc și 31 de grade la Giurgiu.

Pe 15 august, în Bucureşti, vremea se va răcori. 18-19 grade dimineața și 27-28 de grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
14 august 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.