Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi caniculare si ploi pe arii restranse

Temperaturi caniculare si ploi pe arii restranse

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în Banat și Oltenia. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte și în extremitatea nordică a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cele mai ridicate fiind în sud-vestul teritoriului, unde și disconfortul termic va fi ridicat, iar cele minime se vor situa între 10 grade în depresiuni și 23 de grade în Dealurile de Vest.

In Bucuresti cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat pe tot parcursul zilei. Temperaturile maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 16…19 grade.

Potrivit ANM, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. În schimb, precipitațiile vor fi peste normalul acestei perioade în extremitatea de nord-vest a teritoriului și în general deficitare în regiunile sudice și sud-vestice. În restul țării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
7 august 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.