Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo: continua sa se incalzeasca in Romania

Prognoza meteo: continua sa se incalzeasca in Romania

După ploi și temperaturi scăzute, Administrația Națională de Meteorologie(ANM) anunță că vremea va reveni la caracteristicile sale normale pentru această perioadă. Temperaturile vor continua să crească treptat în următoarele zile. Cerul va fi variabil și vor exista ploi slabe, de scurtă durată pe arii restrânse. Vântul va sufla cu o putere moderată în Dobrogea și va fi slab în celelalte zone. Maximele vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade Celsius, iar minimele între 10 și 21 de grade Celsius.

In prima parte a zilei, bucureștenii se vor bucura de 20 de grade Celsius. Temperaturile vor crește pe parcursul zilei. La ora 12:00, termometrele vor înregistra 24 de grade Celsius, cu șanse mici de precipitații. După-amiază, la ora 13:00, se găsesc 25 de grade Celsius, iar la ora 16:00 26 de grade Celsius. Maxima zilei va fi atinsă la ora 17:00, cea de 20 de grade Celsius. În a doua parte a zilei, la ora 19:00, se anunță 25 de grade Celsius, iar la ora 21:00 gradele din termometre se vor da înapoi. Odată cu venirea nopții, temperaturile ajung, la ora 00:00, la 18 grade Celsius.

Valorile termice se vor situa sub cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile sud-vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
18 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.