Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 24 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului in cea mai mare parte a tarii

Gradul de instabilitate atmosferica va fi accentuat in regiunile estice, sud-estice si centrale, precum si in zonele deluroase si montane, unde vor fi innorari si ploi, mai ales sub forma de aversa, insotite si de descarcari electrice.

Local, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului cerul va fi variabil si doar pe arii restrânse va ploua. Vântul prezenta unele intensificari in timpul ploilor si local in sud-vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 19 grade.

In Dobrogea si Bărăgan găsim atmosferă cam instabilă. O să plouă din când in când, apar fenomene electrice, se inteteste si vântul, iar temperaturile rămân modeste pentru acest moment al anului.

Si mai sus, in Moldova sudică si in nordul Munteniei vor fi mai multe periode cu averse zdravene, s-ar putea să cadă grindină, iar maximele se vor opri pe la 24 - 25 grade, valori potrivite pentru luna mai.

Instabilitatea persistă si in nordul Moldovei si in Bucovina. loile apar frecvent si pot aduce cantităti mari de apă, intr-un timp foarte scurt. Se mentin conditiile de grindină si se face mai răcoare decât duminică. Pe la amiază se vor inregistra cel mult 22 de grade.

In Bucurestiul, atmosfera va fi instabilă. O să plouă din când in când, vor fi si descărcări electrice si intensificări ale vântului. Maxima se va opri pe la 24 de grade, o valoare de lună mai.

Și marți avem o zi răcoroasă pentru această perioadă, cu 15 grade dimineata si 25 - 26 de grade pe la prânz. Mai apar câtiva nori, poate si câtiva stropi de ploaie, dar in ansamblu va fi timp frumos.

La mare, găsim vreme cam instabilă, mai multe reprize de ploaie, fenomene electrice si intensificări de vânt. Temperaturile rămân modeste: vor fi cel mult 24 - 25 de grade pe plajă si in jur de 21 - 22 de grade in apa mării. si marți va fi răcoare; mai apar ceva innorări si averse trecătoare, dar se arata si soarele din când in când.
15 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.