Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi scazute si instabilitate atmosferica

Temperaturi scazute si instabilitate atmosferica

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în sud-estul extrem și în zona de munte, iar noaptea în nord-vest, unde local vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade.

Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme frumoasă dar răcoroasă. Cerul va fi variabil și mai mult senin pe timp de noapte. Media temperaturilor diurne se va situa în jurul valorilor de 27 – 28 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 14 și 15 grade.

ANM anunță că vremea continuă să fie capricioasă, iar temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.
12 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.