Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile raman scazute pentru aceasta perioada

Temperaturile raman scazute pentru aceasta perioada

Prognoza meteo pentru ziua de joi anunță temperaturi sub media acestei perioade. În același timp nu scăpam de precipitații și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 27 de grade Celsius, iar minimele între 8 și 17 grade Celsius.

Meteorologii anunță cer variabil cu înnorări accentuate, în special în regiunile nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte. Pe parcursul zilei de joi sunt așteptate ploi și descărcări electrice. În funție de zonă și altitudine, temperaturile pot varia între maxim 19 și 28 de grade, iar minimele între 5 și 17 grade Celsius.

În Capitală la orele amiezii temperaturile maxime se vor încadra între valorile de 23 și 25 de grade Celsius. Temperaturile minimele se vor încadra între 14 și 15 grade. Vremea va fi în general frumoasă dar răcăroasă, pre seară sunt așteptate ploi. 

În această săptămână valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.
11 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.