Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi si vant puternic. Temperaturile coboara sub normal

Ploi si vant puternic. Temperaturile coboara sub normal

Prognoza meteo pentru ziua de astăzi anunță temperaturi sub normalul acestei perioade. Vremea pe 9 iulie va fi ploioasă, cu înnorări temporar accentuate și intensificări ale vântului de scurtă durată.

Vremea luni, 9 iulie 2018, se va menține instabilă în cea mai mare parte a tării, cu innorări temporar accentuate, averse, ce vor mai avea și caracter torențial și descărcări electrice. local, cantitătile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. vântul va suflă slab și moderat cu unele intensificări în timpul ploilor. Meteo 9 iulie 2019. Temperaturile maxime, sub cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade, iar cele minime între 11 și 21 grade.

In Bucuresti vremea va fi răcăroasă și în general instabilă. După orele amiezii va crește probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice, respectiv înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15 și 16 grade.
9 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.