Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se racoreste de azi si va ploua in jumatate din tara

Vremea se racoreste de azi si va ploua in jumatate din tara

Astăzi, vremea se răcoreşte comparativ cu zilele precedente. În sud şi sud-est maximele vor ajunge la 32 de grade Celsius, dar în centru, la munte, în sud-est şi est se vor semnala ploi torenţiale, căderi de grindină şi vijelii.

Vântul va sufla cu putere iar cantităţile de apă pot fi însemnate. 24 de grade se vor înregistra la Baia Mare şi Iaşi, 26 la Sibiu, 28 la Galaţi si Piteşti şi 30 de grade Celsius la Craiova.

La noapte cerul va fi variabil, mai mult noros, iar în nordul ţării, est şi centru mai sunt posibile averse cu tunete şi fulgere. Minimele se vor încadra între 9 şi 21 de grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. 13 grade se vor înregistra la Cluj-Napoca, 14 la Piatra Neamţ, 15 la Oradea şi 20 de grade la Constanţa.

În Bucureşti cerul va fi azi mai mult noros, iar în prima parte a zilei se vor înregistra averse şi descărcări electrice, iar vântul va sufla cu putere. Maxima zilei va fi de 30 de grade. În zilele următoare temperaturile nu vor depăşi 28 de grade Celsius şi sunt prognozate noi ploi torenţiale şi întensificări ale vântului.

Pe litoral, vremea va fi caldă, cu maxime de 30 de grade, dar instabilă. Vor fi perioade cu averse torenţiale, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Spre seară cerul redevine senin, iar la noapte şansele de precipitaţii sunt reduse. Minima termică va fi de 19 grade Celsius.
8 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.