Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo pentru weekendul 5 - 7 iulie. Cum va fi vremea in Bucuresti, pe litoral si in tara

Prognoza meteo pentru weekendul 5 - 7 iulie. Cum va fi vremea in Bucuresti, pe litoral si in tara

În țară maximele termice se vor încadra între 25 şi 33 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei, anunță ANM. La noapte, cerul va fi mai mult senin în partea de vest a ţării, şi variabil în rest. Minimele vor fi cuprinse între 9 şi 22 de grade Celsius. 

În București mercurul din termometre va ajunge la maxim 28 de grade Celsius, cerul va fi variabil şi sunt prognozate ploi în averse, de scurtă durată. 

Pe litoral temperatura va ajunge până la 28 de grade Celsius, cerul va fi variabil în prima parte a zilei, dar după-amiaza şi seara sunt posibile ploi torenţiale de scurtă durată. La noapte cerul se înseninează iar minima va fi de 19 grade. 

În următoarele două zile vremea redevine călduroasă mai ales în zonele de câmpie şi sud-est. 

Sâmbătă sunt prognozate ploi torenţiale spre seară şi noaptea în nord-vestul ţării. Maxima zilei va fi de 34 de grade Celsius în Lunca Dunării.

Duminică, temperaturile vor fi cuprinse între 26 şi 36 de grade Celsius, dar vremea va deveni instabilă la deal, la munte, în vest, centru şi nord, unde sunt prognozate furtuni, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă pot fi însemnate.
5 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.