Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi caniculare insotite de furtuni

Temperaturi caniculare insotite de furtuni

Potrivit meteorologilor, maine sunt aștepatate averse torențiale de scurtă durată pe arii extinse. Spre seară, norii se vor risipi lăsând cerul senin. În același timp disconfortul termic va fi accentuat în cea mai mare parte a ţării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi, iar în zonele de câmpie şi podiş se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...37 de grade.

In Bucuresti vremea va fi instabilă dupăamiaza și noaptea, când vor fi înnorări temporar accentuate, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii, frecvente descărcări electrice și averse, posibil torențiale și grindină. Cantitățile de apă căzute în intervale scurte de timp sau prin acumulare vor depăși 10 – 15 l/mp și izolat 25 l/mp. Valorile termice, desi în scădere față de ziua anterioară, vor caracteriza o vreme călduroasă la amiază, iar disconfortul termic se va menține ridicat. Astfel, temperatura maximă va fi de 32…33 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade.
4 iulie 2019




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.