Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 18 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / In Grecia temperaturi de peste 40 grade Celsius, in Marea Britanie inundatii

In Grecia temperaturi de peste 40 grade Celsius, in Marea Britanie inundatii

In Grecia temperaturi de peste 40 grade Celsius, in Marea Britanie inundatii

Meteorologii estimeaza ca pana la finele acestei saptamanii, in Grecia se vor inregistra 43 de grade Celsius. Ministerul Sanatatii a declarat stare de alerta din cauza caldurii excesive cu care se va confrunta tara. Deja a fost demarata o campanie de informare privind evitarea caniculei in toate spitalele.

In Marea Britanie, precipitatiile au adus cele mai mari inundatii din ultimii zece ani in mai multe localitati. Mii de persoane au fost nevoite sa-si paraseasca locuintele pentru a se adaposti in locatii special amenajate. O parte dintre cursele aeriene au fost fie anulate, fie redirectionate. Meteorologii britanici prognozeaza si perioada imediat urmatoare ploi torentiale.

Sursa: Antena 3, 22 iunie 2007

22 iunie 2007
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.