Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va racori semnificativ fata de ziua anterioara

Vremea se va racori semnificativ fata de ziua anterioara

Miercuri, 3 iulie, vremea se va rãcori semnificativ faţã de ziua anterioarã, însã în sudul ţãrii se va menţine cãlduroasã, izolat canicularã în orele amiezii în Lunca Dunãrii unde şi disconfortul termic va fi în continuare ridicat, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va mai atinge şi uşor depãşi pragul critic de 80 de unitãţi.

Cerul va fi variabil, însã cu o probabilitate mai mare din orele prânzului, instabilitatea atmosfericã va fi în creştere şi accentuare, la început îndeosebi în nord-est şi în centru, precum şi în zonele montane şi submontane, apoi mai ales în sudul şi sud-estul teritoriului. Instabilitatea atmosfericã temporar va fi pronunţatã şi se va manifesta prin accentuarea înnorãrilor şi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi vijelii.

Ploile vor avea mai ales caracter torenţial, iar pe arii restrânse cantitãţile de apã înregistrate vor fi mai însemnate şi va cãdea grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 35 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 23 de grade.
3 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.