Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Inceputul lui iulie ne aduce canicula

Inceputul lui iulie ne aduce canicula

Vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic ridicat în majoritatea regiunilor, dar și în general instabilă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități local în zonele de câmpie. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în zona montana înalta, iar pe parcursul zilei şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 29 şi 36 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 şi 24 de grade.

În Capitală cerul se menține senin pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 11 km/h. Meteorologii exculd șansele de precipitații pentru această zi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 34 - 32 grade pe timpul zilei, iar nopatea vor coborâ până la cel mult 19 grade.

1 iulie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.