Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va mentine placuta, dar instabila in cea mai mare parte a tarii

Vremea se va mentine placuta, dar instabila in cea mai mare parte a tarii

Pe arii restrânse sunt așteptate averse, descărcări electrice, furtuni și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 29 de grade Celsius, în mai multe orașe din țară, iar cele temperaturile minime se vor încadra în intervalul 12 – 23 de grade.

În Capitală, vremea va fi extrem de frumoasă și se vor înregistra 29 de grade Celsius. Indicele UV va atinge valoarea 10, extrem. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h. Pe timpul nopții temperatura se va menține ridicată, mercurul va urca în termometre până la 18 grade Celsius.

În Constanța, cerul va fi acoperit de câțiva nori, dar vor fi trecători. Temperatura maximă se va înregistra în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar minima va fi de 21 de grade Celsius. Umiditatea reprezintă totalitatea vaporilor de apă din aer, iar în Constanța aceasta va depăsi valoarea normală cu doar 1 procent, adică se va ridica la 61%.
19 iunie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.