Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Prognoza meteo anunta ploi, descarcari electrice si grindina

Prognoza meteo anunta ploi, descarcari electrice si grindina

Prognoza meteo pentru joi anunță vreme instabilă, ploi însoțite de descărcări electrice și grindină. Maximele termice sunt în creștere.

Joi în prima parte a zilei vor mai cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de dimensiuni mici în Oltenia și Carpații Meridionali, iar după orele prânzului și în jumătatea nordică a țării. Potrivit prognozei, cantitătile de apa care se vor acumula vor fi în general nesemnificative, doar la munte și în nordul Olteniei izolat urmând să se strângă până la 15-20 de mm. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei. 

Maximele termice vor urcă la prânz până spre 22-27 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 25-30 de grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în Bărăgan și în Moldova.

ANM anunță că cerul va fi variabil(50% șanse de precipitații), cu unele înnorări mai ales spre seara, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată(sub 1L/m²), descărcări electrice și intensificări ale vântului de până la 6 km/h. Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade.
6 iunie 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.