Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea in Capitala si in alte zone din tara

Cum va fi vremea in Capitala si in alte zone din tara

ANM anunță o vreme instabilă și joi, 30 mai. Chiar dacă nu scăpăm de ploi, temperaturile rămân în continuare ridicate, în Capitală și în mai multe zone din țară.  Județele din vest și centru vor fi cele mai afectate de ploile care vor fi însemnate cantitativ. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în Dealurile de Vest și 30 de grade în Bărăgan și Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade. BUCUREŞTI Vremea va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului după-amiaza și noaptea.

Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade. În Iași, maxima zilei în acest oraș va fi de 26 de grade Celsius, iar minima prevăzută pentru ziua de joi va fi de 16 grade, în timpul nopții. Vântul va sufla cu o putere de 13 kilometri la oră. 

În Timișoara, vremea va fi ploioasă, la fel ca în toate celelalte regiuni. Vor fi aproximativ 21 de grade Celsius, iar șansele de ploaie se vor menține la 80% toată ziua. De asemenea, pe litoral vor fi 24 de grade, iar vremea va fi plăcută pentru cei care vor să petreacă momente frumoase la mare. Șansele de precipitații sunt foarte mici, undeva la 10%. 
30 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.