Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila si cantitati insemnate de apa

Vreme instabila si cantitati insemnate de apa

Prognoza meteo pentru ziua de mați anunță vreme instabilă și cantități însemnate de apă în majoritatea regiunilor.

Vremea va fi în general instabilă în regiunile sud-vestice, vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, unde vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă înregistrate vor fi pe arii restrânse mai însemnate și va cădea grindină.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, vântul va sufla în general moderat, iar ploi de scurtă durată și descărcări electrice se vor semnala doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 17 grade.

În Bucuresti, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse și descărcări electrice va fi în creștere. Vântul va sufla în general moderat pe parcursul zilei și slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.
28 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.