Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila in majoritatea regiunilor tarii

Vreme instabila in majoritatea regiunilor tarii

Miercuri 22 mai 2019, vremea va fi în general instabilă în regiunile vestice, nordice și centrale, precum și în zonele de munte, unde temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, cu precădere după-amiaza. Local și temporar vântul va avea intensificări, în special la munte, dar și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 și 26 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 grade.

În București vremea va fi frumoasă cu un cer senin pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime vor urca până la 26 de grade Celsius. Vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi scăzute atât ziua, cât și noaptea. Pe timpul nopții temperaturile minime ajung până la 12 grade Celsius. De vineri ar putea să apară precipitații sub formă de ploaie.

Vremea la munte se anunță capricioasă și schimbătoare. Sunt așteptate averse cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20-25 l/mp și izolat sau cumulat în întreg intervalul 40-50 l/mp.
22 mai 2019
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.